Leirstedet

Horve Ungdomssenter er et leirsted og leies ut hovedsakelig til grupper. Normisjon sitt eget barne- og ungdomsarbeid Acta har en del av sine leirer her. Mange menigheter og forsamlinger bruker stedet til sine konfirmanter, barneleirer eller familiehelger. I tillegg har vi skoleklasser og andre grupper som samler minner for livet på Horve.

Eiendommen er stor og med mange muligheter i skog og mark. Det er fine turmuligheter i området, og Vårlivarden er en populær topptur. Avstanden til Preikestolen i Lysefjorden er under en time med bil og ferge. I Horvevatnet er det fiskemuligheter og badeplass. Her har vi kanoer og båter til de som ønsker å oppleve naturen fra vannet.

Aktiviteter

Hos oss kan leirdeltakere engasjere seg i en rekke forskjellige uteaktiviteter. På området finner du badeplass, fiske og friluftsliv, turløype i nærområde, store plener til å boltre seg på, bålplass, store griller og amfi.

Fotballbane

Sandvollyball-bane

Trøbåter

Kanoer

Lekehytte

Klatrestein

Frisbeegolf

Bønnesti

Vi har en merket sti  (ca. 3 km) som går rundt mesteparten av Horve sin eiendom.  Stien er innviet til bønn og har flere stasjoner med bibelvers, ord til ettertanke, bønn og takk. Det viktigste er allikevel den varierte og flotte naturen vi går igjennom.

Du er velkommen til å bruke stien på den måten det passer deg best.

Skogskapell

På Horve er det mange muligheter. Den siste tiden har vi ominnredet ei lita hytte i skogkanten til et kapell. Det vil alltid være åpent så enkeltpersoner eller små grupper kan bruke det. Tanken er å tilby et stille sted for gjester og turgåere. Et sted vi kan falle til ro, takke for livet, legge av det som tynger – og søke Gud. Velkommen!

Kiosk

Is, brus og forskjellige kioskvarer. Horve sørger for å bestille kioskvarer. Leietaker tar seg av salget. Kiosksalget telles opp og kvitteres for av to personer. Dette gjøres en gang pr. dag, eventuelt ved arrangementets slutt.