Om oss

Om oss

Hvor er Horve?

Horve Ungdomssenter er et leirsted som ligger 16 km fra Sandnes sentrum ved Rv. 13 mot Høle, midt i Sandnes kommunes fineste natur.

Bygg, uteområde.

Senteret eies og drives av Normisjon og består av 2 internatbygg og hovedbygg.

De to internatene inneholder til sammen 27 rom med totalt 100 sengeplasser, og alle rommene har eget bad med dusj og WC.

Hovedbygget inneholder peisestue, aktivitetsrom, møtesal, matsal og storkjøkken.

Uteområdet rundt bygningene er stort og inneholder bl.a. badeplass, fotballbane, sandvolleyballbane, flott lekeplass og et stort skogsområde.

 

Historie

Eiendommen er ca 350 mål og ble innkjøpt i 1960. De første internatene og hovedbygget stod ferdig i 1963. I 1991 bygget vi nye internat på ungdomssenteret, mens hovedbygget ble pusset opp i 1996.

 

Leir

Horve Ungdomssenter er et leirsted og leies ut hovedsakelig til grupper. Normisjon’s eget barne- og ungdomsarbeid Acta har en del av sine leirer her. Mange menigheter og forsamlinger bruker stedet til sine konfirmanter, barneleirer eller familiehelger. I tillegg har vi skoleklasser og andre grupper som samler minner for livet på Horve.

 

Andre arrangement

Stedet egner seg også godt til kurs, konferanser, dagsbesøk og selskaper.

 

Hytte

På området har vi også en hytte med 10 sengeplasser som leies ut til mindre grupper. Hytta har innlagt vann og strøm og ligger flott til med utsikt over Horvevatnet.

 

Naturopplevelser

Eiendommen er stor og med mange muligheter i skog og mark. Det er fine turmuligheter i området, og Vårlivarden er en populær topptur. Avstanden til Prekestolen i Lysefjorden er under en time med bil og ferge.

I Horvevatnet er det fiskemuligheter og badeplass. Her har vi kanoer og båter til de som ønsker å oppleve naturen fra vannet.

 

Ansatte på Horve

Daglig leder- Siv Camilla Ottesen (Mob: 40412855)
Vaktmester – Hans Høie

Kjøkkenleder – Karin Torland

Kjøkkenmedarbeider – Kirsti Byberg

 

Gaver.

Ønsker du å gi en pengegave til Horve er vi alltid takknemlige for det.

Det kan gis til kontonr: 3000 14 71267 og merkes Horve

Eller Vipps:15280