DUGNAD på 10:13?

Har du lyst og mulighet en gang i løpet av 28.juli- 4.august?

https://www.1013.no/dugnad.html

DETTE TRENGER VI HJELP TIL :
Fredag 28.juli: Før festivalen er det mye som skal ordnes. Vi trenger hjelp til å montere senger, flytte på bord og stoler og gjøre Horve klart til festival.
Tidspunkt: kl.14:00-19:00 (bli med hele eller deler av tiden).

Renhold: Vi har behov for litt renhold på fellesområder i løpet av festivalen, og setter pris på å få inn voksne som kan hjelpe med enkel renhold et par timer. Renhold er enklest å gjøre under morgenmøtet (evt. under kveldsmøtet).
Tidspunkter for renhold: Tirsdag 1.august og onsdag 2.august kl.10:30-12:30
I tillegg utvask fredag 4.august fra kl.12:00.

Nattevakter: Vi har behov for nattevakter på 10:13 festivalen. Det er to voksne som går sammen fra kl.01-07. Vi stiller med snacks og kaffi. Det blir satt opp ei bu hvor man kan sette seg inn mellom rundene man går på området.Det er fantastisk om du/ dere har mulighet til å ta en vakt eller to?

Kjøring: Vi trenger trygge sjåfører med bil som kan hjelpe oss med å frakte deltakerne på 10:13 Ledertrening mellom Nordlys og Horve.
Kjøring Nordlys-Horve: mandag-onsdag kl.09:40 og fredag kl.09:40.
Kjøring Horve-Nordlys: mandag-onsdag kl. 22:00 og torsdag kl.23:00

Nattkafe: Lederne våre gjør en utrolig god innsats i løpet av en dag på festivalen og har behov for en ekstra matbit på kvelden før de skal legge seg. Det er enkel mat/snacks som skal gjøres klart pluss opprydning/oppvask etterpå.
Tidspunkter: Mandag-onsdag kl.22:30-01:00

Bakst: Kan bakes på forhånd og fryses ned. Skal selges i kaféen, og de ønsker seg: Muffins, pizzasnurrer/pizzahorn, sjokoladekake og kanelboller/skoleboller/sjokoladeboller.
Levering: Bør helst leveres uken før grunnet frysekapasitet. Når du leverer – ta kontakt med kjøkken på Horve på dagtid eller Leif Inge (452 85 800) på kveldstid.

Nedrigg: Etter festivalen er det en del som skal ned og på plass igjen. Sengene skal demonteres, påbyggene skal tas ned og området ryddes. Her er det kjærkomment med friske krefter som vil bidra.
Tidspunkt: fredag 4.august, fra kl. 13.00